Google Hangouts Meet


Ställ inte in konferensen! Fortsätt att kommunicera med dina kunder, träffa ledningsgruppen och arrangera konferensen via Google Hangouts Meet. Vi hjälper dig med mötet eller ger dig råd kring vad du behöver införskaffa och genomföra möten, trots rådande situation.


Webinars tenderar tyvärr att bli ensidiga och passiva med liten eller ingen möjlighet till engagemanget och interaktionen. Google Hangouts Meet är ett enkelt sätt att förvandla ditt företags videomöten, presentationer och konferenser till interaktiva och engagerande möten online.

Deltagarna behöver inga specifika konton för att delta i ett möte, men däremot för att styra/administrera det digitala mötet. Deltagarna i mötet har möjlighet att enkelt dela presentationer från sin skärm. Oavsett om deltagaren använder laptop, stationär webbläsare eller mobiltelefon utan internetanslutning kan de gå med i ett möte genom att enkelt klicka på en länk eller ringa till mötet på sin telefon.

Enkelt och interaktivt


Googles partners Utsikt och Krouli kan genom denna tjänst assistera med att administrera och koppla upp mötet med Hangouts Meet-hårdvara. Upp till 250 enheter kan interaktivt delta under en Hangouts Meet. Det finns även möjlighet att streama mötet via YouTube.

Mötet skapas enkelt av administratören genom Google Kalender och genererar en Hangouts Meet-länk att dela till alla som bjuds in till mötet.

Ljud- och videoströmmarna är speciellt krypterade och de är dina och ingen annans. Mötet kan enkelt spelas in så att icke-närvarande kan bjudas in att titta på mötet vid ett senare tillfälle.

Från branding under VD-talet till helhetslösningar för årsstämmor


Vi erbjuder även hjälp med att rama in och styla mötesledarens kontor, hem eller företagets konferensrum. Vi tar även fram brandning som passar mötets utformning och syfte.

För stämmor erbjuds röstningsverktyg som eSessions och för mindre möten kan vi med fördel administrera Menti. Konversationer går även att hållas i chatten på Hangouts meet under mötet. Vill ni dela en digital whiteboard med varandra där samtliga deltagare kan vara med och skapa och redigera innehållet fixar vi det genom Google Jamboard.

Kontakt


Kontakta oss för att hitta den lösning som passar ert möte eller konferens bäst. För ett ledningsgruppsmöte eller en intern säljträff har vi ett ”mini-paket”, för bolagsstämman eller en större konferens har vi en större lösning. Båda erbjuder interaktivitet för upp till 250 deltagare. Ännu större konferenser kan vi streama via YouTube. Se ”Paketlösningar” nedan.


Är ni inte intresserade av att vi kommer och riggar och administrerar ett möte eller konferens, finns små och stora paket att beställa med snabb leverans.

Vill du veta mer om hur du, ditt företag eller er organisation kan använda Google Hangouts Meet för ett lyckat interaktivt möte? Kontakta Sofia Forsberg (sofia@utsikt.com) på Utsikt Kommunikation AB, telefon +46 8-679 44 00 alt +46 76-864 79 45.


Lathundar